HELPDESK

Oferim Servicii IT profesionale pentru companiile din judetul Olt care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii si departamentului IT si, astfel, sa isi poata concentra eforturile pe directiile principale ale business-ului.

SERVICII MENTENANTA IT

În oferta de bază a SyncPRO vei observa o serie de servicii care îți vor face activitatea mult mai ușoară de îndeplinit. În această categorie este integrat și serviciul de MENTENANȚĂ IT, în cadrul căruia ne ocupăm de administrare, gestionare rețea, PC și asigurăm securitate pentru absolut toate informațiile și fișierele pe care firma ta le deține.

SERVICII SUPORT IT

Serviciul de SUPORT IT profesional vine în ajutorul tuturor clienților noștri. Oferim informații și răspunsuri pentru orice fel de nedumerire sau problemă apărută la nivelul departamentului de IT al firmei tale. Suportul IT se face prin intermediul tuturor căilor de comunicații pe care le avem la dispoziție, atât pe e-mail, remote și la telefon.

ADMINISTRARE RETELE SI ECHIPAMENTE IT

Deoarece internetul este sursa care asigură buna desfășurare a activitățiilor companiei, oferim și o serie de servicii de mentenanță la acest nivel

WEBDESIGN, MEDIA & ADVERTISING

Crearea unui site este o modalitate economica de a va face cunoscuta compania. Indiferent de marimea firmei un site bine construit va demonstra seriozitatea si de profesionalismul companiei dumneavoastra.